Din 1 ianuarie 2020, in clinica noastra

Servicii FIV cu Ovocite Donate

  • Consultatie initiala de cuplu
  • Stimulare ovariana
  • Intermediere si comunicare cu clinica colaboratoare pentru realizarea procedurii
  • Asistare procedura de fertilizare
  • Monitorizare sarcina

Cui i se adreseaza?

De ce fertilizare in vitro cu ovocite donate? Medicina avanseaza continuu si propune solutii noi, de la zi la zi. Problemele de fertilitate isi gasesc si ele rezolvare mai usor decat acum cativa ani.
Fertilizarea in vitro este solutia recomandata multor cupluri care nu au reusit sa obtina o sarcina pe cale naturala si motivul pentru care mare parte din ele isi pot strange, acum, bebelusul in brate.
Aceasta procedura vine cu o solutie si pentru femeile a caror rezerva ovariana a ajuns la final: ea se poate realiza si cu ovocite donate. Pentru ca poti deveni mama si daca materialul tau genetic nu este bun sau s-a terminat.


Clinicii Medimall Atena, partenerul nostru de incredere

Contam pe sprijinul celor mai buni!

Atat de buni incat iti dau banii inapoi in caz de nereusita!

Cum faci fertilizare in vitro cu ovocite donate?

In Romania, donarea de ovocite este, cumva, la limita legii, ea fiind incadrata in legea transplantului, si este destul de ocolita, din cauza unor scandaluri din trecut, in care donatoarele de ovocite au cerut drepturi asupra copilului.

Noi am decis sa colaboram cu Medimall Atena pentru aceasta procedura, o clinica din Grecia specializata in reproducere umana asistata, cu o echipa in care avem incredere totala si care se afla la o distanta relativ mica, ce poate fi parcursa in mai putin de 2 ore cu avionul.

In plus, rata de succes a procedurilor este ridicata, chiar mai mare decat la fertilizarile in vitro clasice, cu ovocite proprii: 60% fata de 35-40%. Mai mult, ai garantia ca primesti inapoi banii de procedura, daca nu reuseste.

O sa te intrebi: “Atat de siguri sunt specialistii Medimall de ceea ce fac din moment ce ofera aceasta garantie?”. Raspunsul este DA. Deci, ce ai de pierdut?


De ce sa faci fertilizare in vitro cu ovocite donate

Mii de femei apeleaza anual la fertilizarea in vitro cu ovocite donate, la clinica Medimall, printre care si foarte multe romance. Iar majoritatea dintre ele isi strang in brate bebelusii, la 9 luni distanta. Nu esti inca hotarata? Nicio problema! Iata cateva din povestile de succes, care te pot ajuta sa iei o decizie.

In cazul in care ai nevoie de detalii suplimentare sau vrei sa apelezi la aceasta procedura, te asteptam la un consult de infertilitate la dr. Denisa Nica pentru a afla toti pasii care urmeaza.

Mai multe informatii despre ovocite donate

Vrei sa afli mai multe informatii despre procedurile si preturile FIV cu ovocite donate sau embrioni donati? Lasa-ne datele tale si te contactam noi in cel mai scurt timp.