Neonatologie

Servicii medicale neonatologie si pediatrie oferite de
Dr. Eugenia Grumezescu, medic primar neonatologie

Servicii medicale

Neonatologia asigura studiul nou-nascutului sanatos, se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratarea bolilor specifice acestei grupe de varsta, precum si cu ingrijirea si protejarea pentru mentinerea starii de sanatate a nou-nascutului prematur.

Recomandam viitorilor parinti sa aleaga medicul neonatolog inainte de nastere. O perioada propice pentru luarea acestei decizii ar fi saptamana 30 a sarcinii. Majoritatea doctorilor doresc sa discute cu parintii despre ingrijirea noului nascut inainte de nastere si consultul prenatal este un prilej bun pentru a primi raspunsuri la multe intrebari.

neonatologie ploiesti

Medic Primar Neonatologie

In cadrul specializarii, mamele sunt instruite de catre specialisti cu privire la alimentatia naturala, avantajele si importanta acesteia in evolutia copilului, asigurand in permanenta o supraveghere corecta si completa a nou-nascutului. 

De ce neonatologie

Specialistul nostru, Dr. Eugenia Grumezescu, medic primar neonatolog, are o vasta experienta in abordarea nou-nascutului, care include screening complet pentru testarea nou-nascutului sau sugarul cu scopul de a depista bolile metabolice rare si o evaluare complexa pentru a neasigura ca nu exista probleme medicale ascunse.

Medic neonatolog, in Ploiesti

Rolul specialistului in neonatologie este de a fi aproape parintilor si bebelusului, inca din primele clipe de viata. In prima luna, bebelusul trece printr-o serie de transformari, iar neonatologul este specialistul care ii urmareste cu precizie dezvoltarea si ii acorda suportul necesar proaspetei mamici.

Medicul neonatolog depisteaza diferite afectiuni, anomalii si defecte congenitale, infectii, tulburari de adaptare la viata extrauterina, in special in cazul prematurilor. Poate stabili planul de tratament si de nutritie sau poate face trimitere catre ingrjire multidisciplinara a nou-nascutului.

Te intrebi care este pretul unui control pediatric in Ploiesti sau un consult de neonatologie? La Ana Medical Center, suntem alaturi de tine cu unele dintre cele mai bune costuri pentru investigatii medicale de top.

consult copii Ploiesti
bolile copilariei control
Tot ce trebuie sa stii din Pediatrie

Bolile copilariei: cum pot fi prevenite

Bolile copilariei, cum sunt varicela, rujeola, rubeola, oreionul si tusea convulsiva, reprezinta motive de ingrijorare pentru parinti. Temerile sunt indreptatite, in conditiile in care complicatiile