Servicii Neonatologie - Pediatrie

Neonatologia asigura studiul nou-nascutului sanatos, se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratarea bolilor specifice acestei grupe de varsta, precum si cu ingrijirea si protejarea pentru mentinerea starii de sanatate a nou-nascutului prematur.

Dr. Eugenia Grumezescu
Dr. Eugenia Grumezescu

Planul de ingrijire a noului nascutului

Recomandam viitorilor parinti sa aleaga medicul neonatolog inainte de nastere. O perioada propice pentru luarea acestei decizii ar fi saptamana 30 a sarcinii. Majoritatea doctorilor doresc sa discute cu parintii despre ingrijirea noului nascut inainte de nastere si consultul prenatal este un prilej bun pentru a primi raspunsuri la multe intrebari.

In cadrul specializarii, mamele sunt instruite de catre specialisti cu privire la alimentatia naturala, avantajele si importanta acesteia in evolutia copilului, asigurand in permanenta o supraveghere corecta si completa a nou-nascutului.

De ce neonatologie

Specialistul nostru, Dr. Eugenia Grumezescu, medic primar neonatolog, are o vasta experienta in abordarea nou-nascutului, care include screening complet pentru testarea nou-nascutului sau sugarul cu scopul de a depista bolile metabolice rare si o evaluare complexa pentru a neasigura ca nu exista probleme medicale ascunse.

neonatologie ploiesti
Neonatologie Ploiesti