Servicii Cardiologie

  • CONSULTATIE/CONTROL CARDIOLOGIE
  • ECOGRAFIE CARDIACA DOPPLER
  • EKG

Activitatea sectiei de cardiologie cuprinde diagnosticul si tratamentul oricarui tip de cardiopatie si al complicatiilor medicale la pacientii cardiaci – adulti si copii. Sectia de Cardiologie Ploiesti din cadrul Ana Medical Center este deservita de Colonel Dr. HILA GABRIEL - medic primar cardiologie la Spitalul Militar Central Bucuresti, Doctor in Stiinte Medicale.


Colonel dr. Gabriel Hila:

"Medicina este o imbinare intre stiinta si arta, fiindca nu te poti baza numai pe cunostinte, pe tehnica, pe imagistica... Cunostintele tehnice sunt esentiale, dar fundamental este si flerul, ori intuitia, daca vreti. Dife­renta dintre un medic corect, poate chiar bun, si unul ex­celent o da componenta artistica si flerul".

Comparatia intre medicina si arta a facut-o in 2014, atunci cand a acordat un interviu redactorilor publicatiei Formula AS. Integral, aici. Atunci cand nu se afla la Ana Medical Center, lucreaza la Spitalul Militar Central Dr. Carol Davila din Capitala. Colonel dr. Gabriel Hila este unul dintre ce mai apreciati doctori cardiologi din tara.

 Consultatie de specialitate
 Identificarea celor mai eficiente metode de tratament
 Comunicare constanta
 Posibilitate de colaborare interdisciplinara
 Experienta si pregatire continua
 Monitorizare


 

Sectia de Cardiologie Ploiesti din cadrul Ana Medical Center este deservita de Colonel Dr. HILA GABRIEL.

Consulta lista de preturi