Ofertele lunii

Servicii medicale dedicate femeii inainte, in timpul si dupa sarcina, analize si investigatii de specialitate, sanatatea femeii insarcinate, screening fetal si optiuni pentru nastere la cel mai bun pret

50 lei reducere la morfologiile II si III

Primesti 50 lei reducere la fiecare dintre ecografiile de morfologie fetala din trimestrul II si III, daca realizezi in clinica ecografia de morfologie fetala de prim trimestru + Dublu Test. 

morfologie prim trimestru ploiesti

4.100 euro, reducere de la 4.800 euro

Costul reprezinta pretul pentru procedura de fertilizare in vitro cu ovocite donate/embrioni donati, in Grecia, si nu acopera investigatiile si pregatirea ce se realizeaza in Romania. 

ovocite donate ploiesti

Fertilizare in vitro gratuita

Clinica noastra este partenera in Subprogramul National de Fertilizare in vitro si Embriotransfer, prin colaborarile pe care le-am stabilit, astfel incat sa putem oferi decontarea procedurii FIV cu ovocite si sperma proprii,  in conditiile incadrarii in criteriile de eligibilitate stabilite de Ministerul Sanatatii. 

amniocenteza ploiesti
Articole din Obstetrica-Ginecologie

Rezultat anormal la Babes-Papanicolau

Rezultat anormal la Babes-Papanicolau? Asta nu inseamna ca pacienta va primi diagnosticul de cancer. De cele mai multe ori, un astfel de rezultat arata ca