Servicii Neurochirurgie

In cadrul sectiei de Neurochirurgie, oferim urmatoarele servicii:

  • CONSULTATIE
  • EVALUARE
  • PRESCRIPTIE MEDICALA

In clinica noastra, consultatiile de neurochirurgie sunt efectuate de Dr. Valentin Munteanu, medic primar neurochirurgie Spitalul Bagdasar-Arseni, Bucuresti, care efectueaza operatii neurochirurgicale atat pe creier, cat si pe coloana vertebrala. Dr. Valentin Munteanu  a efectuat in premiera o interventie chirurgicala minim invaziva pentru hernie de disc complicata numita microdiscectomie lombară asistată endoscopic. In plus, are in portofoliu peste 2000 de interventii de hernie de disc. 

Pana la 10% din populatia adulta poate suferi, la un moment dat, de hernie de disc, cei mai afectati fiind cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani. Vorbim despre o afectiune neurologica care provoaca dureri de spate imposibil de trecut cu vederea. Afla mai multe despre un caz complicat rezolvat cu succes de dr. Valentin Munteanu, AICI.


 

Tumorile cerebrale - o afectiune la care nu ne gandim 

Tumorile cerebrale, spre deosebire de alte afectiuni, sunt foarte greu de depistat la controale de rutina. Atat medicii, cat si pacientii, se gandesc la o eventuala existenta a lor abia cand apar primele simptome cu adevarat suparatoare.

Citeste mai mult

Hernia de disc afecteaza 10% din populatia adulta

Nu pare o operatie complicata, pentru un medic neurochirurg cu experienta, nu-i asa? Dar daca pacientul are 77 de ani si 140 de kilograme? Suna riscant? Dr. Valentin Munteanu are o experienta de peste 2.000 de operatii de hernie de disc.

Citeste mai mult