Dr. Valentin Munteanu

Medic Primar Neurochirurgie

Competente

hernie de disc

Servicii neurochirurgie

Control specialitate

neurochirurgie ploiesti

Evaluare

Prescriptie medicala

medic neurochirurgie ploiesti

Servicii la cerere

In clinica noastra, consultatiile de neurochirurgie sunt efectuate de Dr. Valentin Munteanu, medic primar neurochirurgie Spitalul Bagdasar-Arseni, Bucuresti, care efectueaza operatii neurochirurgicale atat pe creier, cat si pe coloana vertebrala. Dr. Valentin Munteanu  a efectuat in premiera o interventie chirurgicala minim invaziva pentru hernie de disc complicata numita microdiscectomie lombară asistată endoscopic. In plus, are in portofoliu peste 2000 de interventii de hernie de disc. 

Pana la 10% din populatia adulta poate suferi, la un moment dat, de hernie de disc, cei mai afectati fiind cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani. Vorbim despre o afectiune neurologica care provoaca dureri de spate imposibil de trecut cu vederea. 

Nu pare o operatie complicata, pentru un medic neurochirurg cu experienta, nu-i asa? Dar daca pacientul are 77 de ani si 140 de kilograme? Suna riscant? Dr. Valentin Munteanu are o experienta de peste 2.000 de operatii de hernie de disc.

Tumorile cerebrale, spre deosebire de alte afectiuni, sunt foarte greu de depistat la controale de rutina. Atat medicii, cat si pacientii, se gandesc la o eventuala existenta a lor abia cand apar primele simptome cu adevarat suparatoare.