Servicii Pediatrie

In clinica noastra, oferim:

  • consult pediatric dr.Ioana Panait
  • ecografie sold, tesuturi moi, abdominala, transfontanelara, tiroida dr. Catalin Ignat

PENTRU MOMENT, SERVICIUL DE ECOGRAFIE CARDIACA SI EKG CARDIAC ESTE SUSPENDAT!

“Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche.”

Francis Thompson

Poate sa fie atat de mic incat sa aiba tot timpul nevoie de atentie si de grija. Creste apoi, dar tot are nevoie de ajutorul nostru, al "celor mari". In grija ta este fericirea lui, iar noi suntem aici pentru a ne asigura ca el creste frumos si sanatos!

In cadrul Ana Medical Center, Specialitatea Pediatrie Ploiesti se bucura de prezenta urmatorilor medici, ce pot asigura un spectru larg de servicii din categoria Pediatrie:

  • Dr. CATALIN IGNAT - medic specialist imagistica la Spitalul Sanador, efectueaza in clinica noastra ecografii pentru adulti si in special pentru copii. Despre ce tipuri de ecografii este vorba poti sa citesti aici.
  • Dr. IOANA PANAIT - medic pediatru, care ofera in cadrul departamentului de Pediatrie: consultatii de specialitate, consultatii neonatologie, consiliere in alaptare.
  • Dr. EUGENIA GRUMEZESCU, medic primar neonatolog.

 

Consultantul tau in lactatie, dr. Ioana Panait, te asteapta!

Consultantul in lactatie este o persoana specializata in prevenirea si rezolvarea problemelor legate de alaptare. Consultantii recunoscuti in intreaga lume sunt aceia care au fost acreditati de catre IBLCE (Comitetul International al Examinatorilor Consultantilor de Lactatie).

Citeste mai multe


 

Vaccinarea – un moment important pentru sanatatea copilului, dar incarcat de emotie si teama

Nu este mama care sa nu se fi speriat, dupa ce si-a vaccinat micutul, de efectele adverse. Fie ca vorbim de febra care cedeaza mai greu, de starea de iritabilitate a copilului sau de mici reactii alergice, vaccinarea este un moment destul de dificil, care presupune atentie si grija. Despre ingrijirea copiilor in astfel de momente, am discutat cu dr. Ioana Panait, medic pediatru la Ana Medical Center.

Citeste mai multe


 

Bolile copilariei. Cand trebuie sa ne ingrijoram.

Pentru parinti, orice boala a copilului, oricat ar fi de banala, poate crea spaima si ingrijorare. Fie ca vorbim de o raceala, o urticarie, o febra usoara, un nas care curge, o mica iritatie sau alergie, parintii se tem deseori sa nu fie ceva mai grav decat s-ar observa la prima vedere. Daca vorbim despre bolile copilariei, ingrijorarea creste exponential.

Iata care sunt

Motive sa nu-ti tratezi copilul acasa

In primele luni de viata ale bebelusilor, parintii au tendinta de a se panica si a suna pediatrul sau medicul de familie pentru orice gest sau miscare noua a micutului. Odata ce copiii mai cresc, insa, sperietura trece, parintii se linistesc si ajung sa isi trateze copiii acasa, cu ajutorul dr. Google, ceea ce nu e intotdeauna indicat.

Afla urgentele