Servicii Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Cele mai frecvente proceduri/tratamente sunt:

clinica ginecologie ploiesti

In cadrul Ana Medical Center, Specialitatea Ginecologie Ploiesti se bucura de prezenta urmatorilor medici:

  • Dr. DENISA IOANA NICA – medic primar obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, Spitalul Sanador, Bucuresti
  • Dr. BOGDAN STAICU - medic primar obstetrica-ginecologie Spitalul Sanador, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, ecografie morfofetala, amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale, precum si alte servicii de natura ginecologica.
  • Dr. OANA DUMITRESCU - medic specialist obstetrica-ginecologie, A terminat cursurile la UMF Targu-Mures. A lucrat in Spitalul Lotus si in clinica Regina Maria, dar si in Spitalul Universitar din Bucuresti, in prezent activand la Sanconfind.
  • Dr. GIORGOS XYDIAS – medic specialist in infertilitate si reproducere umana asistata, Clinica Medimall Atena

PRETURI

Amniocenteza si biopsie vilozitati coriale in Ploiesti, la Ana Medical Center!


1.800 lei

Calendarul ecografiilor in sarcina

Monitorizarea atenta a sarcinii te scapa de multe griji si dureri de cap, atat in perioada in care esti insarcinata, cat si dupa nastere. Asa poti afla, pas cu pas, cum se dezvolta bebelusul tau, daca totul este in regula sau exista vreo problema si trebuie intervenit pentru a o rezolva.

Testul PANORAMA iti ofera informatii valoroase despre starea de sanatate a copilului tau. Printr-o simpla recoltare de sange, inca din saptamana a 9-a de sarcina, afli sexul copilului si rezultate la cele mai frecvente modificari genetice pe care acesta le poate avea. Rata de detectie este de 99%.