Ecografie morfo-fetala

Dr. Denisa Nica, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta pentru realizarea morfologiilor fetale, esentiale in sarcina

Morfologie fetala in Ploiesti

Morfologie Prim Trimestru

Prima ecografie esentiala din sarcina, care ofera primele informatii complete asupra fatului.

Morfologie Fetala Trim. II

Cea mai importanta ecografie din sarcina, cu posibilitatea de a detecta malformatii si anomalii. 

Morfologie Fetala Trim. III

Ultima mare ecografie inainte de nastere, evolutia fatului si pregatirea lui pentru a veni pe lume. 

Beneficiezi de gama completa de ecografii necesare in sarcina, de la cele din perioada de preconceptie la morfologii fetale si ecografii de rutina. Specialistii nostri au competentele necesare in realizarea morfologiilor fetale la cele mai inalte standarde, bazandu-se pe aparatura de ultima generatie, cu o fidelitate ridicata si sigur, posibilitatea de a efectua ecografii 3D si 4D.

Ecografia morfofetala de trimestrul I se realizeaza cand sarcina are intre 11 si 14 saptamani. Atunci afli daca bebelusul tau se dezvolta normal sau daca are anumite probleme de crestere, precum si care este probabilitatea ca fatul sa dezvolte un sindrom, cum ar fi Down. Pentru a ne asigura ca bebelusul este sanatos, efectuam diferite masuratori si verificam translucenta nucala, osul nazal, ductul venos si fluxul prin valva tricuspida.

Ecografia morfologica din al doilea trimestru se face in saptamanile 19-22 de sarcina. Nu mai tarziu, nici mai devreme. In acest interval, fatul este foarte bine dezvoltat, iar pozitia lui in uter ne permite o vizualizare buna a parametrilor care ne indica daca este sanatos sau daca sufera de o anumita malformatie.