Experienta ne ajuta sa iti propunem cele mai bune pachete astfel incat tu sa concepi un copil in siguranta si sa il aduci pe lume cu certitudinea ca ai facut tot ce depinde de tine!

1. Pachet Preconceptie

Pachetul PreConceptie este destinat celor care doresc sa devina parinti. El a fost special gandit pentru a-i ajuta pe parteneri sa aiba o sarcina cat mai lipsita de riscuri. Evaluarea starii de sanatate este esentiala inainte ca femeia sa ramana insarcinata. Daca femeia si, implicit, barbatul sunt diagnosticati cu diverse afectiuni, ele pot fi tratate mai usor in afara sarcinii, decat in timpul ei. Detalii despre acest pachet, AICI.

Iti faci analizele la Ana Medical Center, iar noi iti oferim CONSULTATIA si ECOGRAFIA TRANSVAGINALA!

COST: 2.229 lei

2. Pachet Confirmare Sarcina

Pachetul confirmare sarcina este un pachet de analize creat special pentru femeile care au aflat ca sunt insarcinate. Odata ce ati aflat ca veti deveni parinti evaluarea starii de sanatate a cuplului este esentiala. Sunt situatii in care incompatibilitatile din punctul de vedere al Rh-ului dintre cei doi pot duce la aparitia complicatiilor in sarcina. Detalii despre ce contine acest pachet, AICI.

Iti faci analizele la Ana Medical Center, iar noi iti oferim CONSULTATIA si ECOGRAFIA TRANSVAGINALA!

COST: 2.229 lei

solutii fertilitate ploiesti

3. Pachet Screening Fetal

Pachetul screening fetal este dedicat evaluarii starii de sanatate a bebelusului inca din viata intrauterina. In prezent, medicina a evoluat atat de mult incat viitorii parinti pot afla predispozitia la anumite boli a copilului lor inca de dinainte de venirea lui pe lume.

Pachetul Morfologie Fetala cuprinde cele 3 testari esentiale care le arata viitorilor parinti nu doar sexul bebelusului, ci si cate degete are la maini si la picioare sau lungimea si greutatea sa. Despre cele 3 ecografii de morfologie fetala poti citi AICI.

Pachet Screening Fetal

Pacientele care aleg sa isi faca morfologia fetala de prim trimestru + Dublu Test in clinica noastra, vor primi o reducere de 50 lei la fiecare dintre urmatoarele doua morfologii fetale – de trim. II si III.